Första inlägget!

Hej alla eventuella läsare!

Jag startade den här webbplatsen med avsikten att återstarta min hobbyverksamhet och få dela med mig av min vision och projektidé om recycling och re-design, men sedan kom ett antal hälsoproblem emellan som stoppade upp hela uppstartsprocessen.

Det har tagit lång tid, men känner att jag nu är i såpass skick att jag, åtminstone i lite långsam takt, kan börja förverkliga detta. Därför har jag rekonstruerat webbplatsen en aning. Jag har tagit bort allt hälsorelaterat och kommer enbart att ägna sidan åt modebiten, där fokus kommer att ligga på skaparglädje, återvinning och miljötänk.

De som vill följa mitt liv med multidiagnos och min kamp mot bättre hälsa, kan kika in på min vardagsblogg ”Alla dagar” på Wordpress.

P.g.a. alla kroniska sjukdomstillstånd, mediciner, behandling och nedsatt arbetsförmåga har ekonomin tagit stryk och de investeringar jag planerat avseende min ateljé har ännu inte kunnat göras. Därför måste jag ta allt i den takt finansier-ingen tillåter.

Detta är en av anledningarna till min Second Hand-avdelning. Här säljer jag egna och andras avlagda objekt. Vänner som städat ur förråd och garderober och som i stället för att lämna in plagg och annat till etablerade återvinningsställen, är så enormt gulliga och lämnar dem till mig.

De grejer som är återanvändbara i de skick de befinner sig i hamnar i denna avdelning, och de som är lite skamfilade hamnar i projektet och blir till återvinningsobjekt. Det känns som att slå två flugor i samma perfekta miljösmäll!

Jag hoppas att ni har överseende med en något ojämn uppdateringsfrekvens så här i början, och jag uppskattar det mycket om ni kommer med synpunkter och kommentarer.

En varm kram till nästa gång!